Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2020

Den 7. november 2020 blev Sydkystens Hundeskoles Hundepris uddelt for syvende gang. Der følger et par uddelinger senere på året.

Priserne tildeles personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret i det forgangne år.

Prisen blev den 7. november uddelt til:

Anita Jakobsson

Anita efter sin sidste prøve som dommer den 7. november (foto: Mette Thomsen)

Anita har været en markant person indenfor rallyverdenen i mange år. Som underviser i rally, som underviser på rallyinstruktøruddannelsen og som rallydommer.

Anita udstråler en positiv autoritet, og hendes tilstedeværelse skaber tryghed.

Hun er en retfærdig og ærlig rallydommer, som giver hundeføreren en god og reel oplevelse til en prøve. Hun er altid ærlig i sine udtalelser, som er set ud fra hundens præmisser.

Udenfor banen er hun lidt som vores alles “mor”, som drager omsorg, støtter og opmuntrer, eller lige giver et godt rÃ¥d med pÃ¥ vejen. Hun er i den grad et menneske, som ganske ubevidst gør en særlig indsats for rallysporten, og det fortjener en anerkendelse.

Anita vil blive savnet som rallydommer, men vi beholder heldigvis vores “mor” uden for banen.

Anita fortjener i den grad Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2020.

* * *

Prisen blev i 2014 uddelt til Anja Christiansen, DKK's rallyudvalg samt til Thomas Ingvorsen. Læs mere her.

Prisen blev i 2015 uddelt til Initiativgruppen bag Hundesport mod Cancer, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Johanna Allanach. Læs mere her.

Prisen blev i 2016 uddelt til DKK Kreds 8, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Lonni Gulmark Prirsching. Læs mere her.

Prisen blev i 2017 uddelt til DKK Nose Work udvalg, Annie Larsen samt Amanda Haue Jakobsson. Læs mere her.

Prisen blev i 2018 uddelt til Pia Hansen-Schwartz, Samsø Hundesport, Conni Hansen og Christina Ulrich Pedersen. Læs mere her.

Prisen blev i 2019 uddelt til Hornsherred HTM Klub, Gitte Fischer, Mette Winther og Paul Lysholdt. Læs mere her.

Denne side er senest opdateret 07.11.2020 19:45

» Til toppen