Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2018

Den 28. november og den 31. december 2018 blev Sydkystens Hundeskoles Hundepris uddelt for femte gang.

Priserne tildeles personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret i det forgangne år.

Prisen blev uddelt til:

Pia Hansen-Schwartz

Den 5. december 2018 blev nedestående offentligjort på Facebook.

"Sydkystens Hundeskoles Hundepris for 2018 blev onsdag den 28. november uddelt til Pia Hansen-Schwartz.

Begrundelse: Pia Hansen-Schwartz tildeles Sydkystens Hundepris 2018 for en mangeårig, markant indsats i dansk hundesport. Pia er underviser, udøver, kredsformand, stævnearrangør, rallyudvalgsmedlem, rallydommer og var drivkraften bag DM i rally og LP 2018. Pia er altid smilende, imødekommende og hjælpsom. Pia fortjener om nogen Sydkystens Hundeskoles Hundepris.

Johanna Allanach overrakte prisen til Pia, som blev utroligt glad for anerkendelsen, og vi er rigtigt glade for, at hun nåede at få den glæde i rette tid.

I dag har vi med stor sorg erfaret, at Pia i nat sov stille ind med sin nærmeste familie omkring sig. Vi har fået at vide, at Pia ikke var interesseret i blomster til begravelsen, men hellere ville have en indsamling til Hundesport mod Cancer (HMC).

Vi starter derfor i dag en indsamling til HMC i Pias navn. Indsamlingen løber til 31. december 2018, og Sydkystens Hundeskole lægger ud med at indbetale 1.000 kr. Alle, der vil bidrage, er naturligvis velkomne.

Alle tanker går til Pias efterladte."

Den 31. december mindedes vi Pia med 1 minuts stilhed.

Samsø Hundesport

Samsø Hundesport har i flere år arrangeret Samsø går i hundene, først som et 1-dags arrangement, de sidste år som et weekendarrangement med HTM-prøver den ene dag, rallyprøver den anden dag. Det er blevet en tradition, de tiltrækker deltagere fra hele landet, og sågar fra Sverige. Det er Rikke Holm, Lotte Hansen, Tove Skrædder og Inge Echwald– med super opbakning fra Johanna Allanach og Anja Christiansen – der har bevist, at selv om man er en ø med begrænset hundeaktivitet, så kan man med en målrettet indsats blive Danmarks hundecentrum en weekend om året.

Conni Hansen

Conni Hansen aka Oldfruen har været på hundebanerne mange år, først som til LP, så til rally, HTM og FS. Conni var med i den mindeværdige nørdeklub, et fællesskab som blev verdensberømt i Danmark. Conni har altid haft et smittende humør, både som udøver og som træner. Som underviser har hun en evne til at se, lige præcis, hvor der skal sættes ind med træning og altid på hundens præmisser. Vi er mange der kender Conni som en meget retfærdig rallydommer, med fine og velfunderede tilbagemeldinger, man som fører har kunnet bruge i sin videre træning og til prøver.  Conni er som hundefører altid positiv i sin tilgang til sine hunde. Jeg vil gerne være hund hos Conni i mit næste liv.

Christina Ulrich Pedersen

Christina Ulrich Pedersen har i mange år været en af de bedste ekvipager i Danmark med Tempo.  De har gjort det rigtigt flot i LP, men det er i rally de virkelig har brilleret. For nogle år siden blev de nr. 2 ved DM, men for en med Christinas ambitioner har det ikke været nok. Hun har derfor trænet målrettet for at gør det endnu bedre. Og i år lykkedes det, de vandt både DM og Årets Hund i rally championklasse.  Selv om Christina er mor til to små børn, er hun altid hjælpsom og overskudsagtig og træder gerne til som vaffel- eller kagebager til forskellige arrangementer. 

 

Prisen blev i 2014 uddelt til Anja Christiansen, DKK's rallyudvalg samt til Thomas Ingvorsen. Læs mere her.

Prisen blev i 2015 uddelt til Initiativgruppen bag Hundesport mod Cancer, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Johanna Allanach. Læs mere her.

Prisen blev i 2016 uddelt til DKK Kreds 8, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Lonni Gulmark Prirsching. Læs mere her.

Prisen blev i 2017 uddelt til DKK Nose Work udvalg, Annie Larsen samt Amanda Haue Jakobsson. Læs mere her.

Denne side er senest opdateret 21.01.2019 19:19

» Til toppen