Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2019

Den 31. december 2019 blev Sydkystens Hundeskoles Hundepris uddelt for sjette gang.

Priserne tildeles personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret i det forgangne år.

Prisen blev uddelt til:

Hornsherred HTM Klub

Liv modtager prisen (foto: Conni Hansen)

Hornsherred HTM Klub (Liv Elmark-Fich, Sandie Højgaard Larsen, Tine Gade) har ydet en enestående indsats med at arrangere det første DM i HTM og Freestyle den 9. november 2019. Liv, Sandie og Tine har fået utallige velfortjente superlativer for deres kæmpestore arbejde, som resulterede i en vidunderlig dag, hvor alt bare fungerede perfekt. De fortjener i den grad at få Sydkystens Hundeskoles Hundepris i år.

Gitte Fischer

Gitte modtager prisen (foto: Conni Hansen)

Gitte er en ildsjæl for Hundesport Mod Cancer. Sammen med Mia Rasmussen og Johanna Allanach samlede hun over 100.000 kr. ind til sagen i 2018. I år har hun knoklet videre. Gitte bruger utallige timer på at slæbe HMC-standen rundt, stille den op og sørge for at hver kunde får god vejledning. Hun har også taget initiativ til at afholde officielle rallyprøver - til glæde for HMC og hundeførere. Derfor fortjener hun at få Sydkystens Hundeskoles Hundepris i år.

Mette Winther

Mette er kendt af rigtigt mange hundesportsfolk, som den der tager imod, noterer deltagere, registrerer resultater og klarer alt muligt praktisk ved prøver. Mette er flittig, effektiv, hjælpsom, tager initiativ, problemløser, holder aftaler, har overblik osv. Mette er en kanon “behind the scene” medspiller og derfor også en topkompetent hjælper til diverse prøver. Derfor fortjener hun at få Sydkystens Hundeskoles Hundepris i år.

Paul Lysholdt

Anita overrækker prisen til Paul (foto: Conni Hansen)

Paul fortjener denne pris af rigtigt mange årsager. Dog er der en speciel årsag der i år overskygger alt andet. Paul har været den store drivkraft bag de nordiske landes samarbejde om et fælles regel- og skiltesæt til brug for gennemførelse af Nordisk Mesterskab i rally. Paul har stået bag, dømt, ageret sekretær og meget mere for de stævner, der har ligget til grund for udtagelsen af det første danske landshold og endelig var han ansvarlig for afholdelsen af det første rally NM nogensinde. Et flot NM der for alvor samlede rally deltagere på tværs af grænserne i norden. Paul fortjener Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2019 for at være en foregangsmand for dansk, nordisk og international rallysport.

Prisen blev i 2014 uddelt til Anja Christiansen, DKK's rallyudvalg samt til Thomas Ingvorsen. Læs mere her.

Prisen blev i 2015 uddelt til Initiativgruppen bag Hundesport mod Cancer, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Johanna Allanach. Læs mere her.

Prisen blev i 2016 uddelt til DKK Kreds 8, Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat samt til Lonni Gulmark Prirsching. Læs mere her.

Prisen blev i 2017 uddelt til DKK Nose Work udvalg, Annie Larsen samt Amanda Haue Jakobsson. Læs mere her.

Prisen blev i 2018 uddelt til Pia Hansen-Schwartz, Samsø Hundesport, Conni Hansen og Christina Ulrich Pedersen. Læs mere her.

Denne side er senest opdateret 31.12.2019 21:36

» Til toppen